fbpx
Proefsessie life coaching? Mail naar info@yourmindmoves.nl!
Persoonlijk leiderschap

Micro-gewoonten: in kleine stapjes naar grote resultaten

We willen vaak grootse resultaten: fijne relatie, fit lichaam, gezonde geest, geweldige baan. Maar daarbij vergeten we soms dat het juist die kleine, dagelijkse dingen zijn die je denkt en doet, die impact hebben. Lees hier hoe je dankzij micro-gewoonten je doelen behaalt!

Lees meer >>
bouwstenen gedragsverandering
Persoonlijk leiderschap

Goede voornemens? Ontdek het gouden startpunt voor gedragsverandering

Met goede voornemens en andere doelen zijn we vaak bezig ons eigen gedrag te veranderen. Het probleem is dat we daarbij vaak kijken naar wat we willen bereiken zonder dat we inzicht hebben in onze identeit op dat gebied: wie we zijn. Terwijl dáár beginnen vaak meer oplevert. Meer weten? Lees hier verder.

Lees meer >>
Persoonlijk leiderschap

Workshop 21 november: hoe daag je jezelf uit?

Jezelf uitdagen op een gezonde manier: in flow en richting de juiste doelen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Toch is jezelf uitdagen een belangrijke weg naar meer verdieping, verbinding, succes en geluk. Inspiratie en kennis opdoen? Kom naar onze workshop op 21 november 2019 in Utrecht!

Lees meer >>
inzicht over mentale gezondheid
Gezondheid

Mijn verhaal en de depressie

Een gezond hoofd is essentieel voor een gelukkig leven. Mentale gezondheid is iets om elke dag in te investeren. Dat leerde ik van een zware depressie. Lees hier mijn verhaal en ontdek een oefening die je helpt te werken aan een gezonde geest.

Lees meer >>
hoge lat voor jezelf leggen
Rust en balans

Perfectionisme: welk type perfectionist ben jij?

Perfectionisme herkennen, begrijpen en loslaten Leestijd 6 minuten Perfectionisme: veel mensen hebben er last van. Helaas. Want streven naar perfectie is een zware opgave en kan je nogal in de weg zitten. Heb jij trekjes van een ware perfectionist? Dan is het tijd om daar eens mee aan de slag te

Lees meer >>
hoe het gebaande pad de weg naar succes aangeeft
Persoonlijk leiderschap

Eigen leven leiden? Herken het Gebaande pad

Leestijd 13 minuten Dacht jij ooit weleens: later ben ik professioneel beatboxer, woon ik in een lemen iglo in het bos, eet ik alleen maar rauwe groenten en heb ik een driehoeksrelatie en vijf pitbulls? Nee? Dacht je meer iets als: later ben ik dokter, woon ik in een twee-onder-een-kap,

Lees meer >>
Sluit Menu
×
×

Winkelmand