fbpx

Artikelen

Mijn verhaal en de depressie

Een gezond hoofd is essentieel voor een gelukkig leven. Mentale gezondheid is iets om elke dag in te investeren. Dat leerde ik van een zware depressie. Lees hier mijn verhaal en ontdek een oefening die je helpt te werken aan een gezonde geest.

Perfectionisme: welk type perfectionist ben jij?

Perfectionisme herkennen, begrijpen en loslaten Leestijd 6 minuten Perfectionisme: veel mensen hebben er last van. Helaas. Want streven naar perfectie is een zware opgave en kan je nogal in de weg zitten. Heb jij trekjes van een ware perfectionist? Dan is het tijd om daar eens mee aan de slag te gaan. In deze blog lees […]

Eigen leven leiden? Herken het Gebaande pad

Leestijd 13 minuten Dacht jij ooit weleens: later ben ik professioneel beatboxer, woon ik in een lemen iglo in het bos, eet ik alleen maar rauwe groenten en heb ik een driehoeksrelatie en vijf pitbulls? Nee? Dacht je meer iets als: later ben ik dokter, woon ik in een twee-onder-een-kap, eet ik Schijf-van-Vijf-achtig en heb […]

Een andere kijk op wilskracht & discipline

Wil jij weleens wat meer doorzettingsvermogen of discipline hebben? Lukt het nooit eens écht om gezonder te leven of minder op social media te zitten? Of wil je gewoon wat tips om nieuwe gewoonten langer vol te houden? Lees dit artikel en ontdek waarom wilskracht anders werkt dan je dacht.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Interessant?

Dan wil je de MindMemo niet missen: wekelijks voer voor een betere mindset. Vol tips, strategieën en inzichten om meer uit jezelf en je leven te halen.

”Hier heb je nu écht iets aan in je dagelijks leven.”

”Unieke mix van diepgang en humor.”

”Geweldig geschreven.”

”I just love it.”

Eerdere MindMemo's gingen over:

  • De impact van je brein: beïnvloed je eigen onbewuste voor meer succes
  • Timemanagement: haal meer uit je tijd dankzij je mindset
  • Bewust leven 2.0
  • Zo breng je meer visie in in je leven
  • Stappenplan 'Verwachtingen loslaten'

Door je e-mailadres in te vullen geef je ons toestemming om je nieuwe inzichten en tips te e-mailen en ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. We delen je gegevens niet met derden.

MindMemo

Wekelijks nieuwe inzichten voor een betere mindset?