Blogs

poppetje dat leest
Werkgeluk

Een nieuwe kijk op werkgeluk en de juiste richting in je loopbaan

Jouw eerdere ervaringen hangen soms als donderwolkjes boven het hier-en-nu, waardoor ze jouw denken en doen negatief beïnvloeden – en daarmee je toekomst. Wil je iets positief veranderen, bijvoorbeeld op werkgebied? Dan gaat dat veel sneller als je herkent in welke oude wolkjes je vastzit en die loslaat om in een ‘vers nu’ te leven.

Lees meer >>
Persoonlijk leiderschap

Gelukkig zijn: ken deze twee soorten geluk

Gelukkig zijn: dat wil iedereen wel. Maar eh: hoe doe je dat precies? Op school leerde je vroeger volop Duitse woordjes en wiskundige formules – maar de formule voor geluk werd je waarschijnlijk niet uitgelegd. In deze blog deel ik daarom een andere kijk op gelukkig zijn en drie tips

Lees meer >>
Meer energie door actief opladen
Gezondheid

Meer energie? Begrijp passief vs actief opladen

Hoeveel energie je voelt door de dag en week heen, bepaalt niet alleen hoe je je voelt maar ook hoe effectief en productief je bent. Wil je slimmer opladen voor meer energie? Lees deze blog en ontdekt het verschil tussen passief en actief opladen.

Lees meer >>

Voer voor je mindset?

Wil jij tweewekelijks een portie inspiratie voor jouw persoonlijke groei? Meld je dan aan voor de MindMemo

Door je e-mailadres in te vullen geef je toestemming om e-mails te ontvangen en ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden en je ontvangt geen spam.