(wandel)coaching Wageningen & online coaching

Meer rust. Minder stress.

Het gevoel dat je het altijd goed moet doen. Moeite om ‘nee’ te zeggen. Negatieve gedachten. Niet echt geloven in of vertrouwen op jezelf.

Als ik in één zin zou samenvatten waarmee mijn coachcliënten binnen deze coachingslijn worstelen, zou dat zijn:

Het gevoel jezelf in de weg te zitten.

Meer rust en (zelf)vertrouwen, minder stress en negativiteit

Jezelf in de weg zitten? Dat hoeft niet.

Jezelf in de weg zitten met je gedachten, keuzes, emoties en patronen helpt je niet verder. Dat voel je zelf meestal ook wel. Maar het daadwerkelijk veránderen – dat is vaak best lastig. Hoe ga je positiever naar jezelf kijken? Hoe leer je kiezen vanuit wat je zelf echt wilt? Hoe krijg je meer energie in je lichaam en rust in je hoofd? Hoe word je beter in het loslaten van meningen en verwachtingen?

Misschien wil je het liefst alles zelf oplossen en veranderen. Zeker als je het moeilijk vindt om hulp te vragen of in jezelf te investeren omdat je tijd en energie vooral naar anderen gaat.

Toch kan coaching een belangrijke stap zijn richting duurzame verandering. Zodat je je niet alleen eventjes wat beter voelt, maar daadwerkelijk stappen zet in je groeiproces. En dus minder stress, negativiteit en onrust voelt. En meer rust, positiviteit en tevredenheid.

 

Door dit traject met Elianne heb ik geleerd meer regie te voelen en te nemen over mijn gedachten, gevoel en mijn handelen. We hebben samen aan een positieve groeimindset gewerkt waardoor ik op een natuurlijke manier meer zelfvertrouwen ontwikkelde. Wat ik erg sterk vond aan het traject was het enthousiasme, de betrokkenheid en kundigheid van Elianne. Ik vond het echt een leuk en leerzaam traject, en ben echt geïnspireerd.

Sophie

Ik heb veel aan de sessies gehad. Elianne heeft me tijdens de sessies uitgedaagd om zelf tot de juiste inzichten te komen die mij hebben laten groeien. Ik ben dit traject ingegaan met het doel meer rust te creëren in mijn hoofd. Naast meer rust heeft het me ook dichter bij mezelf gebracht en me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben blij dat ik het traject ben aangegaan en door het enthousiasme van Elianne en de juiste vragen en het vertrouwen dat ze je geeft kun je, uiteraard ook met je eigen inzet, een behoorlijke groei doormaken.

Ingrid

Set peace of mind as your highest goal, and organize your life around it.

Elianne luistert zonder te oordelen, stelt de juiste vragen en houdt je een spiegel voor. Dankzij haar ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik handvatten aangereikt gekregen die me verder helpen om positiever over mezelf te denken, milder voor mezelf te zijn en zo het beste uit mezelf te halen. Al met al een heel waardevolle ervaring!

Suzanne

Elianne onderzoekt aan welke aanpak behoefte is, pikt heel goed op waar het om draait. Scherp. Ik ben weer helemaal opgeveerd, dat was wat ik wilde uitzoeken: heb ik nog veerkracht? Ja, en nieuwe inzichten en daardoor groei. Ik hoef nog maar enkele jaren te werken en had de vraag: hoe ga ik dat in hemelsnaam nog (leuk) voor elkaar krijgen? Maar ik ben er weer klaar voor.

Peter

Methode & praktische zaken

Zo werkt het

Afhankelijk van de precieze coachvraag, kijken we samen welke invulling – duur, timing, frequentie – van een traject wenselijk is. Omdat ik maatwerk wil leveren (lees: mensen niet in een template wil proppen), verschilt dit per situatie. Maar om je een idee te geven, vaak bestaat een traject gericht op meer rust (en zelfwaardering) uit 10 sessies van een uur.

Deze sessies vinden plaats in via wandelcoaching nabij Wageningen (heel geschikt voor dit thema), via online coaching of op locatie in Wageningen. Een combinatie van online en offline is ook mogelijk. 

Als voorbeeld: een traject van tien sessies kost €999,00 (inc. btw voor particulieren en ex. btw voor organisaties en bedrijven). Ik besteed ook tijd aan de coachtrajecten naast de sessies zelf, om mijn cliënten extra te kunnen helpen met verdiepend materiaal, begeleiding per e-mail, follow-ups van sessies, etc. Deze extra uren zijn inbegrepen bij dit tarief.

Tussen de sessies door maak je thuis opdrachten, dus het vraagt echt wel van je dat je tijd en energie voor het proces vrijmaakt!

Mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik ontwikkeld via een scala aan leraren, informatiebronnen en trainingen. Onder meer de CPION-gecertificeerde post-HBO opleiding Bezielende Coaching bij Hoogendijk Coaching Instituut, die ik in combinatie met een opleiding tot Bezielend Loopbaancoach heb gevolgd.

Nieuwsgierig naar wat coaching voor meer rust jou kan brengen?