Coaching voor meer rust en minder stress

Coaching Wageningen, wandelcoaching & online coaching

Meer rust. Minder stress.

Het gevoel dat je het altijd goed moet doen. Moeite om ‘nee’ te zeggen. Negatieve gedachten. Niet echt geloven in jezelf.

Als ik in één zin zou samenvatten waarmee mijn coachcliënten binnen deze coachingslijn worstelen, zou dat zijn:

Het gevoel jezelf in de weg te zitten.

Meer rust en vertrouwen, minder stress en negativiteit

Jezelf in de weg zitten? Dat hoeft niet.

Jezelf in de weg zitten met je gedachten, keuzes, emoties en patronen helpt je niet verder. Dat voel je zelf meestal ook wel. Maar het daadwerkelijk veránderen – dat is vaak best lastig. Hoe ga je positiever naar jezelf kijken? Hoe leer je kiezen vanuit wat je zelf echt wilt? Hoe krijg je meer energie in je lichaam en rust in je hoofd? Hoe word je beter in het loslaten van meningen en verwachtingen?

Misschien wil je het liefst alles zelf oplossen en veranderen. Zeker als je het moeilijk vindt om hulp te vragen of in jezelf te investeren omdat je tijd en energie vooral naar anderen gaat.

Toch kan coaching een belangrijke stap zijn richting duurzame verandering. Zodat je je niet alleen eventjes wat beter voelt, maar daadwerkelijk stappen zet in je groeiproces. En dus minder stress, negativiteit en onrust voelt. En meer rust, positiviteit en tevredenheid.

 

Door dit traject met Elianne heb ik geleerd meer regie te voelen en te nemen over mijn gedachten, gevoel en mijn handelen. We hebben samen aan een positieve groeimindset gewerkt waardoor ik op een natuurlijke manier meer zelfvertrouwen ontwikkelde. Wat ik erg sterk vond aan het traject was het enthousiasme, de betrokkenheid en kundigheid van Elianne. Ik vond het echt een leuk en leerzaam traject, en ben echt geïnspireerd.

Sophie

Elianne onderzoekt aan welke aanpak behoefte is, pikt heel goed op waar het om draait. Scherp. Ik ben weer helemaal opgeveerd, dat was wat ik wilde uitzoeken: heb ik nog veerkracht? Ja, en nieuwe inzichten en daardoor groei. Ik hoef nog maar enkele jaren te werken en had de vraag: hoe ga ik dat in hemelsnaam nog (leuk) voor elkaar krijgen? Maar ik ben er weer klaar voor.

Peter

De waarde van coaching

Sneller resultaten boeken

Mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik ontwikkeld via een scala aan boeken en trainingen, met als meest recente de CPION-gecertificeerde post-HBO opleiding tot Bezielende (loopbaan)Coach bij Hoogendijk Coaching Instituut.

Set peace of mind as your highest goal, and organize your life around it.

Brian Tracy, spreker & auteur

Vind de rust, waardering en regie in jezelf

poppetje met hartje in lijf

Gedachten & mindset

Kom los van negatieve gedachten en niet-helpende ideeën over wie je bent en wat je kunt.

poppetje dat surft

Gevoelens & emoties

Vergroot je zelfvertrouwen, tevredenheid en de rust in jezelf. Verminder stress en houd meer energie over.

poppetje staat voor keuzes

Gedrag & keuzes

Doorbreek niet-helpende gedragspatronen. Maak keuzes vanuit wat je zelf wilt in plaats van vanuit de verwachtingen van anderen.

Samen aan de slag?

Ontdekken of coaching richting meer rust iets voor jou is? Boek een gratis, vrijblijvende introsessie om het zelf te ervaren. Zo kunnen jij en ik kunnen onderzoeken of en hoe we samen aan de slag willen. Deze introsessie duurt 90 minuten en vindt plaats via beeldbellen of met wandelcoaching nabij Wageningen.

Door dit traject met Elianne heb ik geleerd meer regie te voelen en te nemen over mijn gedachten, gevoel en mijn handelen. We hebben samen aan een positieve groeimindset gewerkt waardoor ik op een natuurlijke manier meer zelfvertrouwen ontwikkelde. Wat ik erg sterk vond aan het traject was het enthousiasme, de betrokkenheid en kundigheid van Elianne. Ik vond het echt een leuk en leerzaam traject, en ben echt geïnspireerd.

Sophie

Elianne onderzoekt aan welke aanpak behoefte is, pikt heel goed op waar het om draait. Scherp. Ik ben weer helemaal opgeveerd, dat was wat ik wilde uitzoeken: heb ik nog veerkracht? Ja, en nieuwe inzichten en daardoor groei. Ik hoef nog maar enkele jaren te werken en had de vraag: hoe ga ik dat in hemelsnaam nog (leuk) voor elkaar krijgen? Maar ik ben er weer klaar voor.

Peter