(wandel)coaching in Wageningen & online coaching

Meer rust. Minder stress.

Het gevoel dat je het altijd goed moet doen. Moeite om ‘nee’ te zeggen. Negatieve gedachten. Niet echt geloven in of vertrouwen op jezelf.

Als ik in één zin zou samenvatten waarnaar mijn coachcliënten verlangen die een meer-rust-traject volgen, zou dat zijn:

Niet meer het gevoel hebben jezelf in de weg te zitten en leven vanuit meer vertrouwen, rust en waardering voor jezelf.

Meer rust en (zelf)vertrouwen, minder stress en negativiteit

Jezelf in de weg zitten? Hoeft niet.

Jezelf in de weg zitten met je gedachten, keuzes, emoties en patronen helpt je niet verder. Dat voel je zelf ook wel. Maar het daadwerkelijk veránderen – dat is vaak best lastig. Hoe ga je positiever naar jezelf kijken? Hoe leer je kiezen vanuit wat je zelf echt wilt? Hoe krijg je meer energie in je lichaam en rust in je hoofd? Hoe word je beter in het loslaten van meningen en verwachtingen?

Waarschijnlijk los je het liefst alles zelf op. Zeker als je het moeilijk vindt om hulp te vragen of als je tijd en energie vooral naar anderen gaat.

Toch kan coaching een belangrijke stap zijn richting duurzame verandering. Juist omdat je sámen aan de slag gaat. En juist omdat je dan wél die ruimte voor jezelf creëert om verder te komen. Zodat je je niet alleen eventjes wat beter voelt, maar daadwerkelijk stappen zet richting minder stress, twijfels, negatieve gedachten en onrust.

Oftewel: meer rust, tevredenheid en het gevoel dat het allemaal wat makkelijker gaat.

Door dit traject met Elianne heb ik geleerd meer regie te voelen en te nemen over mijn gedachten, gevoel en mijn handelen. We hebben samen aan een positieve groeimindset gewerkt waardoor ik op een natuurlijke manier meer zelfvertrouwen ontwikkelde. Wat ik erg sterk vond aan het traject was het enthousiasme, de betrokkenheid en kundigheid van Elianne. Ik vond het echt een leuk en leerzaam traject, en ben echt geïnspireerd.

Sophie

Ik heb veel aan de sessies gehad. Elianne heeft me tijdens de sessies uitgedaagd om zelf tot de juiste inzichten te komen die mij hebben laten groeien. Ik ben dit traject ingegaan met het doel meer rust te creëren in mijn hoofd. Naast meer rust heeft het me ook dichter bij mezelf gebracht en me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben blij dat ik het traject ben aangegaan en door het enthousiasme van Elianne en de juiste vragen en het vertrouwen dat ze je geeft kun je, uiteraard ook met je eigen inzet, een behoorlijke groei doormaken.

Ingrid

Ik ben heel tevreden over het traject! Ik waardeer mezelf nu veel meer en durf op mezelf te vertrouwen, ook in wat ik wel en niet wil. Ik heb ook veel beter naar mezelf  leren kijken. Elianne is professioneel, open en goed in haar vak, kan goed luisteren en vervolgens zowel directe als indirecte communicatie vertalen naar info over onderliggende mechanismen. Een enorm fijne coach, die de vinger op de zere plek weet te leggen en je vervolgens goed
helpt deze te verzachten. Bedankt!

Nora

Set peace of mind as your highest goal, and organize your life around it.

Zo werkt het

Ik geloof in maatwerk. Iedereen heeft een unieke levenssituatie, achtergrond,  persoonlijkheid en coachvraag – dus waarom iedereen in één template proberen te stoppen?

Concreet betekent dit dat we eerst een (gratis en vrijblijvende) kennismaking hebben, waarin we jouw coachvraag verkennen en kijken of het klikt. Afhankelijk van de precieze coachvraag en een wederzijdse ‘go’, kijken we samen welke invulling – duur, timing, frequentie – van het traject wenselijk is. Om je een idee te geven: een traject gericht op meer rust (en zelfwaardering) bestaat in de praktijk vaak uit 10 sessies van een uur. 

Deze sessies vinden plaats in via wandelcoaching nabij Wageningen (heel geschikt voor dit thema), via online coaching of op locatie in Wageningen. Een combinatie van online en offline is ook mogelijk. Tussen de sessies door doe je thuis opdrachten.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik ontwikkeld via een scala aan boeken, trainingen en opleidingen, al vanaf mijn universitaire studie waar ik ben afgestudeerd op gedragsverandering en bijvakken volgde op het gebied van coaching & training. Bovendien heb ik de CPION-gecertificeerde post-hbo opleiding Bezielende Coaching gevolgd, gecombineerd met de opleiding Bezielende Loopbaancoaching bij Hoogendijk Coaching Instituut.

Nieuwsgierig naar wat coaching voor meer rust jou kan brengen?