Coaching voor meer zingeving en richting in je leven

Online coaching en wandelcoaching Wageningen

Meer zin en richting

Het gevoel dat je meer vanuit je interesses wilt leven: waar je kracht ligt, wat je leuk vindt en wat er voor jou écht toe doet? Het idee dat er meer moet zijn? Losbreken van de waan van de dag en met meer bewustzijn, verdieping en intentie leven?

Als ik in één zin zou samenvatten waarnaar mijn coachcliënten binnen deze coachingslijn verlangen, zou dat zijn:

Het gevoel vanuit jouw persoonlijke passies of missie te leven.

Meer zingeving en betekenis

Leven met richting. Jóuw richting.

Iedereen heeft een unieke verzameling talenten, kernwaarden, passies, interesses en krachten. De kunst is om die verzameling te ontdekken, verder uit te bouwen en in je leven te benutten. Zodat je het gevoel hebt dat je de dingen doet die voor jou écht belangrijk zijn. Op de manier waarop jij tot je recht komt.

Maar soms kom je op een punt in je leven waarop je die verzameling óf niet zo goed (meer) weet. Of je merkt dat je je dagelijks leven niet inricht vanuit die verzameling. Je denkt: en nu? Misschien ben je het zat om op de automatische piloot te leven, in de waan van de dag. “Oh, weer een jaar voorbij.” “Is dit het nu?” Je wilt juist wakker worden met het gevoel dat je op het goede pad zit; het pad van positieve energie en mogelijkheden. Letterlijk: dat je er zín in hebt.

Coaching kan je helpen op dit pad van zingeving. Niet alleen omdat je meer over jezelf leert en hoe je meer zin in je leven brengt. Maar ook omdat een coach je spiegelt en met een frisse blik naar je kijkt en je zo laat zien wat je zelf nog niet zag. Een coach helpt je nieuwe denkrichtingen en ideeën te bedenken waar je anders misschien niet op was gekomen. Het creëren van meer zin en betekenis is dan ook bij uitstek een proces waarbij samenwerken met iemand anders meer winst oplevert dan in je eentje blijven peinzen.

Mooi hoe ik mijn weg beter in kaart heb weten te krijgen door middel van de oordeelloze vragen die Elianne mij stelde. Vragen die me hielpen te ontdekken wat blijkbaar ergens in mij al verborgen lag, maar wat ikzelf nog niet kon zien. Naast de vragen heeft zij me ook heel waardevolle suggesties en andere zienswijzen voorgelegd, die me zeker ook geholpen hebben in mijn zoektocht. Ik ben Elianne dan ook oprecht dankbaar voor al haar volledige aandacht, wijsheid, verkregen inzichten en hulp bij mijn verdere stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling!!!

Joris

[..] een inspirerend traject in persoonlijke ontwikkeling. [..] Wat ik erg sterk vond aan het traject was het enthousiasme, de betrokkenheid en kundigheid van Elianne. Ik vond het echt een leuk en leerzaam traject, en ben echt geïnspireerd. Het ‘vuurtje’ is aan hoor, en die blijf ik warm houden!

Sophie

De waarde van coaching

Sneller resultaten boeken

Mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik ontwikkeld via een scala aan boeken en trainingen, met als meest recente de CPION-gecertificeerde post-HBO opleiding tot Bezielende (loopbaan)Coach bij Hoogendijk Coaching Instituut.

Life is never made unbearable by circumstances, but only by lack of meaning and purpose.

Viktor Frankl, psychiater & auteur

Creëer voldoening en zin in je leven

poppetje heeft inzicht voor spiegel

Inzicht

Ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen, waar je krachten liggen en wat voor jou écht belangrijk is.

Stappen zetten

Richt je dagelijks leven in met meer intentie, verdieping en richting. Gebruik wijze doelen om je persoonlijke groei te versterken en je maak de vertaalslag van zelfkennis naar actie.

poppetje dat surft

Gedachten & mindset

Kom los van negatieve gedachten en niet-helpende ideeën over wie je bent en wat je kunt. Verbreed je perspectief en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Samen aan de slag?

Ontdekken of coaching voor meer betekenisgeving iets voor jou is? Boek een gratis, vrijblijvende introsessie om het zelf te ervaren. Zo kunnen jij en ik kunnen onderzoeken of en hoe we samen aan de slag willen. Deze introsessie duurt 90 minuten en vindt plaats via beeldbellen of met wandelcoaching nabij Wageningen.