Coaching voor meer zingeving en richting in je leven

Online coaching en wandelcoaching Wageningen

Meer zin en richting

Het gevoel dat je meer vanuit je interesses wilt leven: waar je kracht ligt, wat je leuk vindt en wat er voor jou écht toe doet . Het idee dat er meer moet zijn. Losbreken van de waan van de dag en met meer bewustzijn, verdieping en intentie leven.

Als ik in één zin zou samenvatten waarnaar mijn coachcliënten binnen deze coachingslijn verlangen, zou dat zijn:

Het gevoel vanuit een persoonlijke passie of missie te leven.

Meer zingeving en betekenis

Leven met richting. Jóuw richting.

Iedereen heeft een unieke verzameling talenten, kernwaarden, passies, interesses en krachten. De kunst is om die verzameling te ontdekken, verder uit te bouwen en in je leven te benutten. Zodat je het gevoel hebt dat je de dingen doet die voor jou écht belangrijk zijn, op de manier waarop jij tot je recht komt. 

Maar soms kom je op een punt in je leven waarop je die verzameling óf niet zo goed (meer)  weet of je dagelijks leven niet inricht vanuit die verzameling. Je denkt: en nu? Misschien ben je het zat om op de automatische piloot te leven, of in de waan van de dag. “Oh, weer een jaar voorbij.” “Is dit het nu?” Je wilt juist wakker worden met het gevoel dat je op het goede pad zit, het pad van positieve energie en mogelijkheden. Letterlijk dat je er zín in hebt.

Coaching kan je helpen op dit pad van zingeving. Niet alleen omdat je meer over jezelf leert en hoe je meer zin in je leven brengt. Maar ook omdat een coach je spiegelt en met een frisse blik naar je kijkt en je zo laat zien wat je zelf nog niet zag. En je helpt nieuwe denkrichtingen en ideeën te bedenken, waar je anders misschien niet op was gekomen. Het creëren van zin en betekenis is bij uitstek een proces waarbij het samenwerken van twee mensen veel extra winst oplevert dan in je eentje. 

Coaching door Elianne is heel waardevol voor mij. Na een paar sessies had ik al het gevoel dat ik er veel meer had gehad. Zoveel heb ik eruit gehaald! Ze stelt precies de vragen die me aan het denken zetten en koppelt naar me terug wat ik zeg. Haar kennis over het brein en haar tips helpen me verder en zetten me aan tot volgende stappen. Ook merk ik dat ik nu sneller mezelf even van bovenaf kan bekijken en daarvan kan leren. Dankbaar!

Wendy

Elianne luistert zonder te oordelen, stelt de juiste vragen en houdt je een spiegel voor. Dankzij haar ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik handvatten aangereikt gekregen die me verder helpen om positiever over mezelf te denken, milder voor mezelf te zijn en zo het beste uit mezelf te halen. Al met al een heel waardevolle ervaring!

Suzanne

De waarde van coaching

Sneller resultaten boeken

Life is never made unbearable by circumstances, but only by lack of meaning and purpose.

Viktor Frankl, psychiater & auteur

Creëer voldoening en zin in je leven

poppetje heeft inzicht voor spiegel

Inzicht

Ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen, waar je krachten liggen en wat voor jou écht belangrijk is.

Stappen zetten

Richt je dagelijks leven in met meer intentie, verdieping en richting. Gebruik wijze doelen om je persoonlijke groei te versterken en je maak de vertaalslag van zelfkennis naar actie.

poppetje dat surft

Gedachten & mindset

Kom los van negatieve gedachten en niet-helpende ideeën over wie je bent en wat je kunt. Verbreed je perspectief en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Samen aan de slag?

Ontdekken of coaching voor meer betekenisgeving iets voor jou is? Boek een gratis, vrijblijvende introsessie om het zelf te ervaren. Zo kunnen jij en ik kunnen onderzoeken of en hoe we samen aan de slag willen. Deze introsessie duurt 90 minuten en vindt plaats via beeldbellen of met wandelcoaching nabij Wageningen.