Leven is mijn ambacht en mijn kunst.

Coaching Wageningen, wandelcoaching & online coaching

Stappen zetten?

Meer energie en richting in je leven. Minder in de waan van de dag. Meer doen wat er echt toe doet. Minder negatieve gedachten en stress. Meer geloven in jezelf. Meer balans in je leven.

Ik kan nog wel even doorgaan over de impact van persoonlijke groei en coaching, maar het idee is denk ik wel helder: volop vruchten om te plukken. Jammie.

Coaching helpt je het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt nieuwe inzichten over jezelf, verbetert hoe je denkt en keuzes maakt, gaat jezelf meer waarderen. Zo krijg je meer regie en creëer je dat unieke gevoel dat je op het juiste pad zit. Hoe fijn is dat.

Ik coach vooral op deze drie gebieden:

Meer rust & minder stress
Meer bezieling in je leven
Werken vanuit bezieling 

Coaching Wageningen & online

Wat is jouw focus?

Minder stress

Coaching om meer rust en vertrouwen in jezelf te ervaren en jezelf minder in de weg te zitten.

Loopbaancoaching

Coaching om meer werkgeluk en bezieling in je werk en loopbaan te creëren.

In contact met jezelf

Coaching om vastlopen te transformeren naar échte verbinding met jezelf en verdieping in je leven.

Coaching_Wageningen
Coaching_Wageningen

Inzicht, veerkracht, groei

Wat is coaching?

Eigenlijk is dit wat coaching doet: je vormt met intentie een toekomst die je in je eentje niet (of veel langzamer) had kunnen realiseren.

Coaching is een persoonlijke, diepgaande manier om je denken, voelen en doen te veranderen. Zodat je – meestal sneller dan je had verwacht – in de spiegel kijkt of op je leven reflecteert, en denkt: ‘Ah, zo kan het dus óók zijn!’

Ik zie coachsessies als de ideale ‘playing ground’ om de opgedane inzichten te vertalen naar een verandering in je perspectief en gevoel. Want hoe belangrijk kennis ook is, alleen ‘cognitief weten’ is niet genoeg. Anders had je wel genoeg aan een mooie blog en Wikipedia. Als coach help ik je daarom om die shift in ervaring te maken: om inzichten of ideeën ook echt tot in je tenen te gaan vóelen (of juist los te laten).

Het coachtraject als geheel biedt een structuur om aan je coachvraag te werken, de losse sessies bieden kansen om telkens stappen te zetten in de goede richting. Want die sessies zijn perfecte momenten om te ontdekken welke patronen je hebt (denken, voelen, doen) en wat de resultaten daarvan zijn. Juist in het hier-en-nu: wat gebeurt er tijdens de sessie? Die vertellen namelijk een boel. Ik heb daar veel aandacht voor, en mijn aanpak is erop gericht dat je al in het moment zelf patronen doorziet én doorbreekt. Voeg daar tussentijdse opdrachten aan toe, en je hebt een mooi plan liggen.

Oh, en coaching is ook gewoon léuk. Dat meen ik echt. Als je leert en groeit geeft dat zoveel voldoening. Nieuwe inzichten opdoen, merken dat je dingen anders aanpakt en bekijkt, ervaren en dat alles net wat makkelijker en leuker wordt…

Dát is de kracht van coaching.

Pauline
PaulineEen 10!
Lees verder
Ik geef dit coachtraject een 10! Ik ben nog verder gekomen dan verwacht. Vooral veel bewustwording, dingen anders aanpakken, liever zijn voor mezelf en meer leven vanuit wat echt belangrijk is. Elianne is een krachtige coach die bovendien dingen enorm goed aanvoelt en een grote rust uitstraalt. Ik heb haar ervaren als erg geduldig en direct. Maar met humor.
Lotte
LotteDurf weer keuzes te maken
Lees verder
Het vlammetje is weer terug. Ik durf weer keuzes te maken en ben uit de cirkel waar ik in zat. Daarnaast voel ik me weer zelfverzekerd, weet ik wat ik wil, sta ik bewuster in het leven en ben ik meer in het moment dan in gedachten. Heel fijn!
Sophie
SophieInspirerend en leerzaam
Lees verder
Een inspirerend traject in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd meer regie te voelen en nemen over mijn gedachten, gevoel en handelen. We hebben aan een positieve groeimindset gewerkt waardoor ik op een natuurlijke manier meer zelfvertrouwen ontwikkelde. Wat ik erg sterk vond was het enthousiasme, de betrokkenheid en kundigheid van Elianne. Ik vond het echt een leuk en leerzaam traject, en ben echt geïnspireerd. Het 'vuurtje' is aan hoor, en die blijf ik warm houden!
Ingrid
IngridDichter bij mezelf
Lees verder
Ik heb veel aan de sessies gehad. Elianne heeft me tijdens de sessies uitgedaagd om tot de juiste inzichten te komen die mij hebben laten groeien. Ik ben dit traject ingegaan met het doel meer rust te creëren in mijn hoofd. Naast meer rust heeft het me ook dichter bij mezelf gebracht en meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben blij dat ik het traject ben aangegaan en door het enthousiasme van Elianne en de juiste vragen en het vertrouwen dat ze je geeft kun je, uiteraard ook met je eigen inzet, een behoorlijke groei doormaken.
Wendy
WendyHeel waardevol
Lees verder
Coaching door Elianne was heel waardevol voor mij. Na een paar sessies had ik al het gevoel dat ik er veel meer had gehad. Zoveel heb ik eruit gehaald! Ze stelt precies de vragen die me aan het denken zetten en koppelt naar me terug wat ik zeg. Ook merk ik dat ik nu sneller mezelf even van bovenaf kan bekijken en daarvan kan leren. Dankbaar!
Suzanne
SuzanneBeste uit mezelf halen
Lees verder
Elianne luistert zonder te oordelen, stelt de juiste vragen en houdt je een spiegel voor. Dankzij haar ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik handvatten aangereikt gekregen die me verder helpen om positiever over mezelf te denken, milder voor mezelf te zijn en zo het beste uit mezelf te halen. Al met al een heel waardevolle ervaring!
Liz
LizCalmer, more focus and self-compassion
Lees verder
I came to Elianne to get help with focus and motivation to finish my PhD project. During our talks I discovered my core beliefs and behaviours were limiting what I wanted to achieve. With time, together we changed these limiting believes and now I feel I can achieve other personal projects too. I used to put so much pressure on myself, now I feel compassion and I am calmer as well as focused. Thank you Elianne for walking this path with me!
Joep
JoepDoortastend
Lees verder
Elianne is doortastend en laat niet zomaar los. Ze helpt om de zaken waar je tegenaan loopt op een rijtje te krijgen zodat je zelf beter verder kan. Ik had veel aan de methodes die ze hanteert. Ik ben heel blij dat ik Elianne ben tegengekomen!
Peter
PeterNieuwe inzichten
Lees verder
Ik hoef nog maar enkele jaren te werken en had de vraag: hoe ga ik dat in hemelsnaam nog (leuk) voor elkaar krijgen? Maar ik ben weer helemaal opgeveerd. Elianne onderzoekt aan welke aanpak behoefte is, pikt heel goed op waar het om draait. Scherp. En helpt nieuwe oplossingsrichtingen te vinden: hoe je er ook naar kan kijken en mee om kan gaan. De inzichten die ik daardoor heb mogen beleven. Ze is gedreven om je zo goed mogelijk te helpen. Heel prettig. Ik heb er echt heel veel aan gehad.
Han (collega coach)
Han (collega coach)Walking the talk
Lees verder
Elianne lééft echt waar ze het over heeft. Helemaal 'walking the talk' met ontzettend veel kennis van zaken. Heel waardevol.
Vorige
Volgende
Elianne coaching
Elianne coaching

Over mij

Persoonlijke groei²

Coaching betekent voor mij: écht contact dat draait om bewustwording, groei en alles mogen voelen, zeggen en ervaren. En, niet onbelangrijk, waarbij ook gelachen mag worden!

Ik vind de 1-op-1 context heel waardevol: echt de ruimte om te verdiepen en ontdekken. Om vanuit daar de stappen te zetten die je verder brengen. Deze setting, gecombineerd met de groei die ik cliënten zie doormaken en de impact die dat heeft op hun leven, maakt dit gewoon geweldig werk en laat ook mijzelf elke keer weer groeien. Persoonlijke groei² zeg maar. Dankbaar!

Mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik ontwikkeld via een scala aan boeken, trainingen en opleidingen, al vanaf mijn universitaire studie waar ik ben afgestudeerd op gedragsverandering en bijvakken volgde op het gebied van coaching & training. Daarnaast heb ik onder andere de CPION-gecertificeerde post-hbo opleiding Bezielende Coaching gevolgd, gecombineerd met de opleiding Bezielende Loopbaancoaching bij Hoogendijk Coaching Instituut.

Tot zover over mij. Wie ben jij?