Coaching

Inzicht + actie = resultaat

Geluk komt van groei, niet van comfort.

Steve Chandler, coach & auteur

Coaching Wageningen, wandelcoaching & online coaching

Echt stappen zetten?

Meer energie en richting in je leven, en minder in de waan van de dag? Meer motivatie en productiviteit om te doen wat er echt toe doet? Minder negatieve gedachten en stress, en meer geloven in jezelf en een goede balans? Af van dat gevoel: “Is dit het nou? Is er niet méér in het leven?”

Coaching helpt je het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt nieuwe inzichten over jezelf, verbetert hoe je denkt en keuzes maakt, en zet stappen waarmee je écht vooruit komt. Zo krijg je meer regie en creëer je dat unieke gevoel dat je op het juiste pad bent.

Ik coach vooral op deze drie gebieden:

Meer rust & minder stress
Meer zingeving
Werken vanuit Bezieling 

De kracht van coaching

Dit zeggen anderen

Inzicht, veerkracht, groei

Wat is coaching?

Als coach help ik je om vanuit om meer inzicht, veerkracht en groei te creëren. We gebruiken het hier-en-nu om positieve veranderingen voor de toekomst mogelijk te maken. Ik zie je blindspots en help je ze te tackelen. Ik geloof in jou en in wat je kunt – ook als je dat zelf nog niet helemaal gelooft. Ik help je om die dromen – klein of groot – te realiseren waarvan je eigenlijk twijfelt of het wel mogelijk is. Ik geloof niet in de negatieve verhalen die je jezelf vertelt en help je nieuwe verhalen te ontdekken.

Coaching betekent dus dat je samen op onderzoek uitgaat naar nieuwe (zelf)inzichten voor meer bewustzijn.  Dat je nieuwe vaardigheden leert waar je de rest van je leven van profiteert. Dat je de juiste stappen en acties uittekent om verder te komen. Dat je die ook dóet, zodat je bereikt wat je wilt bereiken.

Belangrijk: coaching is voor mensen die wíllen. Niemand ‘moet’ een coach. Coaching werkt dus alleen voor mensen die ervoor openstaan om zich te laten uitdagen in denken en doen. Maar dat gebeurt volgens mijn cliënten gelukkig wel op een liefdevolle en speelse manier! 

Thema's binnen coaching

Op deze vlakken coach ik het meest

Meer rust, minder stress

Kom los van negatieve gedachten, vergroot je zelfvertrouwen en krijg meer balans in je leven. Je vermindert je stresslevels, houdt meer energie over en voelt je beter en tevredener. Zo haal je het beste uit jezelf - zonder jezelf nog langer in de weg te zitten.

Meer zingeving

Bezield leven betekent vanuit je hart leven. Met richting, bewustzijn, groei en intentie. (Her)ontdek waar het voor jou écht om draait. Creëer meer verdieping in hoe je leeft, of verken nieuwe richtingen om op te gaan. Zo krijg je weer positieve energie en voldoening. Dat unieke gevoel van ‘wakker zijn’ en op het goede pad zitten.

Meer bezieling in werk

Bezield werken betekent werk doen waar je écht warm voor loopt. Dat kan op allerlei manieren: meer zin creëren in je huidige baan, ander werk kiezen, voor jezelf beginnen, een creatief project opzetten. Ontdek (vergeten) interesses, talenten en kernwaarden en krijg helderheid over de juiste richting en welke stappen te zetten.

Elianne
Elianne

Elianne, coach

Persoonlijke groei²

Coaching betekent voor mij: mensen helpen om te denken en doen op een manier die hen helpt het meest uit zichzelf en hun leven te halen. Meer (zelf)inzicht, een krachtige mindset en helpende gewoonten voor een leven vol positieve energie, innerlijke rust en een gevoel van richting.

Ik vind de 1-op-1 context heel waardevol: echt de ruimte om te verdiepen en ontdekken. Om vanuit daar de stappen te zetten die je verder brengen. Deze setting, gecombineerd met de persoonlijke groei die ik cliënten zie doormaken en de impact die dat heeft hun levens, maakt dat dit gewoon geweldig werk is en ook mijzelf elke keer weer laat groeien. Persoonlijke groei² zeg maar. Dankbaar!

Mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik ontwikkeld via een scala aan boeken en trainingen, met als meest recente de CPION-gecertificeerde post-HBO opleiding tot Bezielende (loopbaan)Coach bij Hoogendijk Coaching Instituut.

Tot zover over mij. En wie ben jij?

Wat coaching oplevert

Lekker in je vel

Meer rust, energie en het loskomen van verwachtingen geeft ruimte om te genieten.

Krachtige mindset

Hoe je kijkt naar jezelf, anderen en het leven bepaalt hoe je je voelt en wat je bereikt.

Helpende gewoonten

Wat je doet van dag tot dag bepaalt niet alleen hoe je leven er nu uitziet. Het bepaalt ook je toekomst.

Zingeving

Een gevoel van richting en betekenis geeft het leven zin.

Dóen

Samen doelen stellen, plan van aanpak maken én accountable gehouden worden? Actie leidt tot resultaat!

Voer voor je mindset?

Wil jij tweewekelijks een portie inspiratie voor jouw persoonlijke groei? Meld je dan aan voor de MindMemo.