Online coaching en wandelcoaching

Het beste uit jezelf en het leven halen

Meer energie en richting in je leven, en minder in de waan van de dag? Minder negatieve gedachten en stress, en meer geloven in jezelf en een goede balans? Of af van dat gevoel: “Is dit het nou? Is er niet méér in het leven?”

Life coaching helpt je het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt nieuwe inzichten en zet stappen waarmee je écht vooruit komt. Zo krijg je de regie in je leven en creëer je dat unieke gevoel dat je op het juiste pad bent.

Dit zeggen anderen

Wat is coaching?

Als coach help ik je om vanuit het hier-en-nu een toekomst te creëren waar je ‘JA!’ tegen zegt. Ik zie je blindspots en help je ze te tackelen. Ik geloof in jou en in wat je kunt – ook als je dat zelf nog niet helemaal gelooft. Ik help je om die dromen – klein of groot – te realiseren waarvan je eigenlijk twijfelt of het wel mogelijk is. Ik geloof niet in de negatieve verhalen die je jezelf vertelt en laat je nieuwe verhalen ontdekken.

Coaching betekent dat je samen op onderzoek uitgaat naar nieuwe (zelf)inzichten voor meer bewustzijn. Dat je  nieuwe vaardigheden leert waar je de rest van je leven van profiteert. Dat je de juiste stappen en acties uittekent om verder te komen. Dat je die ook dóet. Dat je bereikt wat je wilt bereiken.

Coaching is voor mensen die wíllen. Niemand ‘moet’ een coach. Ik werk dus alleen met mensen die bereid zijn echt naar zichzelf te kijken, die begrijpen hoe belangrijk toewijding is en die bereid zijn zichzelf uit te laten dagen in denken en doen.

Ik help je om zélf meer antwoorden te vinden. Dat doe ik met werkbladen, oefeningen, verhalen en vooral: veel krachtige vragen die je écht vooruit helpen.

Want soms kan slechts één vraag je leven veranderen.

Hoe waardevol is dat?!

Online coaching & wandelcoaching

Hoi! Ik ben Elianne.

Ik help mensen om te denken en doen op een manier die hen helpt het meest uit zichzelf en hun leven te halen. Dat betekent meer (zelf)inzicht, een krachtige mindset en helpende gewoonten voor een optimale mentale gezondheid en voor een leven waarin positieve energie, innerlijke rust en een gevoel van betekenis centraal staan.

elianne dummer

Ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten. Om veel stress te ervaren. Het gevoel te hebben een beetje ‘rond te dobberen’ in het leven. En om vast te zitten in negatieve patronen met jezelf en anderen. Het dieptepunt was een zware depressie, waarna ik totaal veranderde hoe ik dacht, deed en leefde – en daarmee hoe ik me voelde. Dankzij een jarenlange ontdekkingsreis langs talloze trainingen, boeken en lezingen ontrafelde ik vervolgens talloze sleutels voor een gezond hoofd en een leven met energie, diepgang en richting. Omdat dit proces me zóveel heeft gebracht, help ik nu anderen hetzelfde te doen. Lekkerder in je vel. Minder stress. Meer ‘purpose’. Gewoon zelf de regie in een fijn leven. Want dat is waar het om gaat.

Mijn cliënten geven me terug dat ik oprecht en betrokken ben, dat ik humor in het proces breng en dat ik het complexe simpel voor ze maak. Dat ik ze prikkel om écht te kijken, onderzoeken, en dat ze geïnspireerd raken om anders te denken en doen.

Ik vind coaching en persoonlijke ontwikkeling gewéldig en zie telkens wat de impact ervan is. Dankbaar! 

Tot zover mijn verhaal. En wie ben jij?

Dit zijn vraagstukken van mijn cliënten:

“Elianne lééft echt waar ze het over heeft. Helemaal ‘walking the talk’ met ontzettend veel kennis van zaken. Heel waardevol.”

Han, coach en runningtherapeut 

Kies je gratis coachsessie

Meer richting sessie

poppetje staat voor keuzes

Meer rust sessie

Open ruimte sessie

poppetje kijkt in spiegel en heeft inzicht

Of stuur me een e-mail op elianne@yourmindmoves.nl

Lekker in je vel

Lekker leven begint bij lekker in je vel zitten. Een gezond brein, een goede balans en loskomen van verwachtingen.

Krachtige mindset

Hoe je kijkt naar jezelf, anderen en het leven bepaalt hoe je je voelt en wat je bereikt.

Helpende gewoonten

Wat je doet van dag tot dag bepaalt niet alleen hoe je leven er nu uitziet. Het bepaalt ook je toekomst.

Purpose

Een gevoel van richting en betekenis geeft het leven zin.