Online coaching en wandelcoaching

Het beste uit jezelf en het leven halen

Meer energie, richting en diepgang in je leven? Minder negatieve gedachten en stress, en meer vertrouwen en balans? Of wil je af van dat gevoel: “Is dit het nu?” en het gevoel krijgen dat je echt lééft?

Life coaching helpt je het meeste uit jezelf en je leven te halen. Je krijgt nieuwe inzichten waarmee je écht vooruit komt en ontdekt hoe je stappen kunt zetten om je doelen te behalen. Zo krijg je de regie in je leven en creëer je dat unieke gevoel dat je op het juiste pad bent. Tijdens de sessies online coaching of wandelcoaching in Wageningen onderzoeken we samen hoe jij een nieuw level bereikt in je eigen groeiproces, om zo de beste versie van jezelf te zijn. Want dan is het leven gewoon het allermooist.

Lekker in je vel

Goed leven begint bij lekker in je vel zitten. Een gezond brein, balans en loskomen van verwachtingen zijn daarbij essentieel.

Krachtige mindset

Hoe je kijkt naar jezelf, anderen en het leven bepaalt hoe je je voelt en wat je bereikt.

Helpende gewoonten

Wat je doet van dag tot dag bepaalt niet alleen hoe je leven er nu uitziet. Het bepaalt ook je toekomst.

Purpose

Een gevoel van richting en betekenis geeft het leven zin. Daarbij is het belangrijk om te weten waar je energie van krijgt en hoe je energie-zuigers elimineert.

Coaching door Elianne is heel waardevol voor mij. Na een paar sessies had ik al het gevoel dat ik er veel meer had gehad. Zoveel heb ik eruit gehaald! Ze stelt precies de vragen die me aan het denken zetten en koppelt naar me terug wat ik zeg. Haar kennis over het brein en haar tips helpen me verder en zetten me aan tot volgende stappen. Ook merk ik dat ik nu sneller mezelf even van bovenaf kan bekijken en daarvan kan leren. Dankbaar!

Wendy (38)

Kies je gratis coachsessie

Meer richting sessie

 • Helderheid over waar je naartoe wilt en waar je voldoening brengt
 • Inzicht in wat je tegenhoudt
 • Energieboost, inzichten en tools om de juiste stappen te zetten
poppetje staat voor keuzes

Meer rust sessie

 • Helderheid over hoe je stress en negatieve gedachten vermindert
 • Inzicht in jouw belemmeringen
 • Energieboost, inzichten en tools om meer rust en balans te creëren

Open ruimte sessie

 • Helderheid over wat je wilt bereiken
 • Inzicht in valkuilen en blind spots
 • Energieboost, tools en inzichten om het beste uit jezelf te halen
poppetje kijkt in spiegel en heeft inzicht

Elianne luistert zonder te oordelen, stelt de juiste vragen en houdt je een spiegel voor. Dankzij haar ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik handvatten aangereikt gekregen die me verder helpen om positiever over mezelf te denken, milder voor mezelf te zijn en zo het beste uit mezelf te halen. Al met al een heel waardevolle ervaring!

Suzanne (27)

Elianne Dummer

Online coaching & wandelcoaching

Hoi! Ik ben Elianne.

Ik help mensen om te denken en doen op een manier die hen helpt het meest uit zichzelf en hun leven te halen. Dat betekent meer (zelf)inzicht, een krachtige mindset en helpende gewoonten voor een optimale mentale gezondheid en voor een leven waarin positieve energie, innerlijke rust en een gevoel van betekenis centraal staan.

Ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten. Om veel stress te ervaren. Het gevoel te hebben een beetje ‘rond te dobberen’ in het leven. En om vast te zitten in negatieve patronen met mezelf en anderen. Het dieptepunt was een zware depressie, waarna ik totaal veranderde hoe ik dacht en deed – en dus ook hoe ik me voelde. Dankzij een jarenlange ontdekkingsreis langs talloze trainingen, boeken en lezingen ontrafelde ik vervolgens veel sleutels voor een gezond hoofd en een leven met energie, diepgang en richting. 

Omdat dit proces me zóveel heeft gebracht, help ik nu anderen hetzelfde te doen. Lekkerder in je vel. Minder stress. Meer ‘purpose’. Gewoon zelf de regie in een fijn leven. Want dat is waar het om gaat.

Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechtheid, diepgang, hier en daar wat droge humor en vooral: echt kijken, onderzoeken en prikkelen tot denken en doen, zodat jij echt verder komt. Niet voor eventjes. Maar écht.

Zo, dat was kort alvast iets over mij. En wie ben jij?

Dit zijn vraagstukken van mensen die ik coach:

 • Ik wil vanuit mezelf leven en loskomen van de verwachtingen van anderen
 • Ik wil lekkerder in mijn vel zitten
 • Ik wil positiever denken
 • Ik wil betere keuzes maken en goede gewoonten volhouden
 • Ik wil minder stress en meer rust en balans in mijn leven
 • Ik wil meer enthousiasme, positieve energie en richting in mijn leven.
 • Ik wil mijn persoonlijke ontwikkeling boosten
 • Ik ben hersteld van een depressie of burn-out en wil nu investeren in een gezonde en gelukkige toekomst.

“Elianne lééft echt waar ze het over heeft. Helemaal ‘walking the talk’ met ontzettend veel kennis van zaken.’ Heel waardevol.”

Han, coach en runningtherapeut 

Wil je nog iets weten?

Coaching betekent dat je samen met een coach op onderzoek uitgaat naar nieuwe (zelf)inzichten en bewustzijn. Dat combineer je met concrete stappen en acties om je doelen te behalen. Het is géén therapie, dus het gaat niet om verwerking van ervaringen en trauma’s of de behandeling van stoornissen of psychische aandoeningen. Ook zijn we geen adviesbureau: het idee is dat wij je helpen om zélf meer antwoorden te vinden. Daarbij helpen we je natuurlijk wel met tools, oefeningen en vooral veel goede vragen.

De sessies vinden plaats via online coaching (beeld)bellen of tijdens wandelcoaching in Wageningen. Weet je niet of online coaching of wandelcoaching iets voor jou is? Geen probleem. We houden de gratis introsessie ook op die manier, zodat je gelijk ervaart of het iets voor jou is.

Ik bied een programma van 10 sessies. Er is een belangrijke reden dat ik geen losse sessies aanbied: het verbeteren van je zelfinzicht, gewoonten, patronen en mentale gezondheid zijn geen ‘over-night’ processen. Jij (en jouw brein) hebben jarenlang op een bepaalde manier gedacht, gevoeld en gedaan. Dat verander je niet in een paar sessies. Natuurlijk boek je in de eerste sessies al winst, maar wil je écht maximaal en duurzaam resultaat? Dan is het essentieel om langere tijd met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn.

Heb je een specifieke reden om minder dan 10 sessies te willen? Geef dat dan even aan bij je aanmeldformulier voor de introsessie. Dan kijken we wat mogelijk is. 

De proefsessie is altijd gratis en zo ingestoken dat je er hoe dan ook iets aan hebt. Jij bepaalt vervolgens of je samen verder wilt werken. De investering is €800,00 voor het programma van 10 sessies.

Ja. Ik geloof namelijk in de waarde van dit coachingsprogramma, dus ik geef je graag een tevredenheidsgarantie. Ben je na drie sessies ontevreden? Dan krijg je zonder gedoe je geld terug.