online cursus

online cursus mindset & meer

Meer uit jezelf halen?

Ontwikkel een mindset die je verder brengt.

6 essentiële principes voor (nog) meer inzicht, veerkracht en groei in je leven.

Pluk de vruchten

Meer zelfinzicht & bewustzijn

Minder stress & negatieve gedachten

Lekkerder in je vel & meer in balans

Beter bij jezelf blijven

Meer diepgang & betekenis

Helpende gewoonten & meer succes

Premium

6 modules
€79.99
59,99
 • Helderheid creëren
 • Mindset upgraden
 • Keuzes maken
 • Effectief veranderen
 • Moed trainen
 • Blijven groeien

Platinum

6 modules +2 sessies online coaching
€219.99
179,99
 • Helderheid creëren
 • Mindset upgraden
 • Keuzes maken
 • Effectief veranderen
 • Moed trainen
 • Blijven groeien

Ik vond de cursus heel waardevol. Ik ben me nu meer bewust van hoe ik kijk naar dingen en hoe ik omga met situaties. De lessen  gaven me echt nieuwe inzichten – en waren gelukkig ook heel leuk om te lezen. Fijn dat de lessen direct in je mailbox komen – lekker makkelijk en zo blijven de thema’s on top of mind. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die het interessant vindt om zichzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken!

Dianne (27)

Mindset & Meer

Ontdek volop nieuwe inzichten en tools om beter te denken, voelen en doen

In 6 modules naar de beste versie van jezelf

1. Helderheid

Wat voor persoon wil ik zijn? Wat is echt belangrijk voor me? Hoe wil ik leven? Hoe bereik ik dat? Wat belemmert me in mijn geluk en succes?

2.
Mindset

Hoe kijk ik naar dingen op een manier die helpt en waardevol is? Welke lenzen helpen mij het meest? Hoe verwijder ik niet-helpende lenzen?

3.
Keuzes

Hoe maak ik betere keuzes? Hoe leef ik vanuit mijn waarden? Hoe behaal ik mijn doelen? Hoe haal ik meer uit mijn tijd?

4.
Veranderen

Hoe ontwikkel ik helpende patronen? Hoe verander ik gewoonten? Hoe leer ik beter omgaan met gedachten en emoties? Hoe werkt mijn brein?

5.
Moed

Hoe ga ik het leven echt aan, ook de lastige dingen? Hoe train ik moed? Hoe verminder ik angst en frustratie?

6.
Groei

Hoe blijf ik scherp? Hoe blijf ik mezelf ontwikkelen? Hoe realiseer ik duurzaam succes in mijn leven?

Helder, nuchter en toegankelijk mét diepgang en inhoud waar je echt iets aan hebt. Persoonlijke ontwikkeling in een frisse mix dus.

werkboek online cursus mindset
online cursus mindset voor een leven met intentie

Dit krijg je bij de cursus Mindset & Meer:

‘’Ik ben heel positief over de cursus: waardvol en leuk! De lessen bieden een samenhangend model om je eigen invloed te vergroten op wat je denkt, voelt en doet. Het bracht me veel nieuwe inzichten en bruikbare handvatten om keuzes te maken die me verder brengen. Dankzij de cursus besef ik nu beter hoe ik situaties betekenis geef, en wat ik kan doen om iets te veranderen of juist los te laten. Hierdoor voel ik me sterker en relaxter. De combinatie van diepgang in inhoud met luchtigheid door de herkenbare voorbeelden en humor, maakt de cursus extra krachtig. Uniek concept en een echte aanrader!’’ 

Arco (43)

dansend poppetje met brandend lampje

Deze cursus is niks voor jou als je ...

En, alle hokjes aangevinkt? Dan kun je deze cursus beter niet kopen. Geen hokjes aangevinkt? Gefeliciteerd. Dan is dit precies iets voor jou 🙂

Diepgang, geluk & succes

Waarom zijn een goede mindset en bewust, met richting en vanuit je hart leven zo belangrijk? 


Omdat het de weg is naar zoveel diepgang, geluk en succes.

Want wat je niet wilt, is:

 • Leven op de automatische piloot 
 • Leven in reactie op emoties zoals angst, onzekerheid of frustratie
 • Leven geleid door alles wat er om je heen gebeurt, wat anderen van je vinden of verwachten, of wat je agenda van je eist
 • Denken en doen op een manier die je niet verder helpt

En wat je wél wilt, is:

 • Leven op basis van wat je écht belangrijk vindt
 • Leven in lijn met je doelen, waarden en identiteit
 • Je eigen gedachten en gedrag vóór je gebruiken in plaats van tegen je
 • Denken en doen zoals je dat zelf wilt, en niet vanuit reageren op alles om je heen

Waarom deze cursus werkt
Wij ontdekten in onze eigen uitdagingen en dankzij jarenlang actief leren verschillende principes om bewust en met richting te leven. Die brachten we bij elkaar in een samenhangend model waarmee je beter gaat denken en doen. De onderliggende stappen, technieken en ideeën uit dit model zijn zo vormgegeven dat je ze telkens opnieuw kunt gebruiken in je leven – en in allerlei situaties.

Daarom zijn deze 6 principes bijvoorbeeld geschikt voor:

– Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen
– Het verminderen van stress
– Het ontwikkelen én vasthouden van een gezonde leefstijl
– Het verbeteren van relaties
– Het verminderen van zo’n knagend gevoel: ”Is dit het nou..?”
– Het vergroten van je geluk

Kortom, principes die het leven gewoon een stuk fijner, leuker en interessanter maken 🙂

Door deze principes toe te passen op ons eigen leven, leerden we de kracht ervan kennen. Wij combineerden onze eigen ervaringen met bestaande kennis en wetenschappelijke inzichten. En we zagen het effect van deze nieuwe mindset en bijbehorend gedrag bij anderen. Meer succes. Meer geluk. Meer rust. Meer diepgang. Meer energie. Meer betekenis. Meer richting. 

Daarom geloven wij in de kracht van mindset en de waarde van bewust, gericht en vanuit je hart leven.

Verander je denken. Verander je leven.

Ga voor die Mindset & Meer!

Premium

6 modules
€79.99
59,99
 • Helderheid creëren
 • Mindset upgraden
 • Keuzes maken
 • Effectief veranderen
 • Moed trainen
 • Blijven groeien

Platinum

6 modules +2 sessies online coaching
€219.99
179,99
 • Helderheid creëren
 • Mindset upgraden
 • Keuzes maken
 • Effectief veranderen
 • Moed trainen
 • Blijven groeien