Online cursus persoonlijke groei

Meer uit jezelf halen?
Ontwikkel een mindset die je verder brengt

Ontdek in één maand allerlei nieuwe perspectieven, slimme ideeën en handige tips voor (nog) meer inzicht, veerkracht en groei in je leven. Lees de online lessen, vul de werkbladen in en zet stappen. Ideaal als je wél aan de slag wilt met je persoonlijke groei, maar coaching voor jou op dit moment een te grote stap is.

Online cursus persoonlijke groei

Zet positieve stappen. Lekker vanuit huis.

Meer zelfinzicht & bewustzijn

Minder stress en negatieve gedachten

Lekkerder in je vel en meer in balans

Beter bij jezelf blijven

Meer diepgang en betekenis

Helpende gewoonten voor meer resultaat

Online cursus Mindset & Meer

6 modules, 15 lessen, 1 werkboek om te printen
79.99
59,99
 • Helderheid creëren
 • Mindset upgraden
 • Keuzes maken
 • Effectief veranderen
 • Moed trainen
 • Blijven groeien

Ik vond de cursus heel waardevol. Ik ben me nu meer bewust van hoe ik kijk naar dingen en hoe ik omga met situaties. De lessen  gaven me echt nieuwe inzichten – en waren gelukkig ook heel leuk om te lezen. Fijn dat de lessen direct in je mailbox komen – lekker makkelijk en zo blijven de thema’s on top of mind. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die het interessant vindt om zichzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken!

Dianne (28)

De winst van persoonlijke groei

Ontdek nieuwe inzichten en tools om beter te denken, voelen en doen

Online cursus persoonlijke groei

In 6 modules naar meer inzicht, veerkracht en groei

1. Helderheid

Wat voor persoon wil ik zijn? Wat is echt belangrijk voor me? Hoe wil ik leven? Hoe bereik ik dat? Wat belemmert me in mijn geluk en succes?

2. Mindset

Hoe kijk ik naar dingen op een manier die helpt en waardevol is? Welke lenzen helpen mij het meest? Hoe verwijder ik niet-helpende lenzen?

3. Keuzes

Hoe maak ik betere keuzes? Hoe leef ik vanuit mijn waarden? Hoe behaal ik mijn doelen? Hoe haal ik meer uit mijn tijd?

blij poppetje met brandend lampje

4. Veranderen

Hoe ontwikkel ik helpende patronen? Hoe verander ik gewoonten? Hoe leer ik beter omgaan met gedachten en emoties? Hoe werkt mijn brein?

5. Moed

Hoe ga ik het leven echt aan, ook de lastige dingen? Hoe train ik moed? Hoe verminder ik angst en frustratie?

6. Groei

Hoe blijf ik scherp? Hoe blijf ik mezelf ontwikkelen? Hoe realiseer ik duurzaam succes in mijn leven?

Helder, nuchter en toegankelijk mét diepgang en inhoud waar je echt iets aan hebt. Persoonlijke ontwikkeling in een frisse mix.

werkboek online cursus mindset
online cursus mindset voor een leven met intentie

Dit krijg je bij de cursus Minset & Meer

‘’Ik ben heel positief over de cursus: waardvol en leuk! De lessen bieden een samenhangend model om je eigen invloed te vergroten op wat je denkt, voelt en doet. Het bracht me veel nieuwe inzichten en bruikbare handvatten om keuzes te maken die me verder brengen. Dankzij de cursus besef ik nu beter hoe ik situaties betekenis geef, en wat ik kan doen om iets te veranderen of juist los te laten. Hierdoor voel ik me sterker en relaxter. De combinatie van diepgang in inhoud met luchtigheid door de herkenbare voorbeelden en humor, maakt de cursus extra krachtig. Uniek concept en een echte aanrader!’’ 

Arco (43)

Inzicht, veerkracht & groei

Waarom zijn een goede mindset en bewust, met richting en vanuit je hart leven zo belangrijk? 

Omdat het de weg is naar zoveel diepgang, geluk en succes.

Want wat je niet wilt, is:

 • Leven op de automatische piloot 
 • Leven in reactie op emoties zoals angst, onzekerheid of frustratie
 • Leven geleid door alles wat er om je heen gebeurt, wat anderen van je vinden of verwachten, of wat je agenda van je eist
 • Denken en doen op een manier die je niet verder helpt

En wat je wél wilt, is:

 • Leven op basis van wat je écht belangrijk vindt
 • Leven in lijn met je doelen, waarden en identiteit
 • Je eigen gedachten en gedrag vóór je gebruiken in plaats van tegen je
 • Denken en doen zoals je dat zelf wilt, en niet vanuit reageren op alles om je heen

Waarom deze cursus jou kan helpen
Ik ontdekte in mijn eigen uitdagingen, dankzij jarenlang actief leren én anderen coachen in hun groeiproces verschillende principes om bewust en met richting te leven. Die bracht ik bij elkaar in een samenhangend model waarmee je beter gaat denken en doen. De onderliggende stappen, technieken en ideeën uit dit model zijn zo vormgegeven dat je ze telkens opnieuw kunt gebruiken in je leven – en in allerlei situaties.

Daarom zijn deze 6 principes bijvoorbeeld geschikt voor:

– Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen
– Het verminderen van stress
– Het ontwikkelen én vasthouden van een gezonde leefstijl
– Het verbeteren van relaties
– Het verminderen van zo’n knagend gevoel: ”Is dit het nou..?”
– Het vergroten van je geluk en voldoening

Kortom, principes die het leven gewoon een stuk fijner, leuker en interessanter maken 🙂

Door deze principes toe te passen op mijn eigen leven, leerde ik de kracht ervan kennen. Ik combineerde mijn eigen ervaringen met bestaande kennis en wetenschappelijke inzichten. En zag het effect van deze nieuwe mindset en bijbehorend gedrag bij anderen. Meer tevredenheid. Meer rust. Meer diepgang. Meer energie. Meer betekenis. Meer richting. 

Daarom geloof ik in de kracht van mindset en de waarde van bewust, gericht en vanuit je hart leven

Dus ga voor die Mindset & Meer!