fbpx

Ons verhaal

van Dromen naar stappen zetten

Onze droom

We gaan voor een wereld waarin meer mensen met intentie leven: bewust, met richting en vanuit hun hart. Een wereld met minder automatische piloot en meer vervuld potentieel. Dat is namelijk zo’n belangrijke weg naar geluk, gezondheid en betekenis. Ons doel is dan ook om mensen aan het denken te zetten zodat ze een mindset ontwikkelen waarmee ze meer uit zichzelf en het leven halen. Meer dit gevoel dus: ik ben wie ik wil zijn, ik doe wat ik moet doen en ik leef zoals ik wil leven. 

Leven met intentie is het gevoel dat je bewust en met richting leeft. Dat je écht kijkt en dat je jezelf bent.

Onze missie

Wij helpen mensen ervaren dat hun mindset de sleutel is naar een leven met meer diepgang, geluk en gezondheid. Dat doen wij online en live met waardevolle inzichten en handige tools die prikkelen om anders te denken én doen. Wij gieten die in een heldere en toegankelijke vorm, met diepgang. Want wij geloven dat verdieping en reflectie ertoe doet in een wereld waarin zoveel oppervlakkig is geworden. Zo dagen we mensen uit zichzelf en elkaar beter te begrijpen, en inspireren we hen om stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en hun leven positief te veranderen. En dat heeft weer impact op de levens van anderen.

Onze kijk

Meer uit jezelf en je leven halen begint in je hoofd: hoe je denkt en in de wereld staat. Je mindset dus. Eerlijk reflecteren op jezelf en je leven. Patronen en belemmeringen onderzoeken. Begrijpen hoe je denkt, voelt en doet, en oefenen met het anders doen. Want bewust en gericht leven, met meer geluk, gezondheid en betekenis? Dat gebeurt pas als je anders denkt. Daarom geloven wij in de kracht van leven met intentie voor een mooiere wereld. Want in onze maatschappij van oppervlakkig, ikke-ikke, snel, perfect en nooit genoeg zijn te veel mensen gestrest, ongelukkig, somber of hebben het gevoel: ”Is dit het nou?” En dat kan en moet anders. 

Een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven begint in je hoofd.

Dit vinden wij belangrijk...

Gelijkheid

Het gevoel dat we allemaal evenveel waard zijn

Oprechtheid

Je vrij voelen om jezelf te zijn en te leven volgens je eigen waarden

Humor

Een knipoog en een portie relativeren: dat maakt het leven zoveel mooier

Diepgang

Dat het echt ergens over gaat

Elianne

vragen denken gaan

Drive: mensen helpen zichzelf en het leven anders te bekijken en in beweging te komen.

Kracht: complex naar simpel vertalen, als het even kan zonder te veel diepgang te verliezen.

Voorliefde: kritisch denken en energieke discussies (en puppy’s).

Brede visie op persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. 

Verder: (eind)redactiewerk, communicatieadvies. 

Studie: Nederlandse Taal & Cultuur / Communicatie & Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.

Anneke

Luisteren aanvoelen doen

Drive: de ander uitnodigen om te reflecteren op zichzelf en om te leren. 

Kracht: écht luisteren en kijken, vanuit positieve energie en betrokkenheid. 

Voorliefde: met een scherpe blik kijken en de juiste vragen stellen. 

Holistische kijk op gezondheid en de verbinding tussen lichaam, geest en omgeving.  

Verder: adviseurswerk in het sport- en gezondheidsdomein; facilitator samenwerkingsprocessen.

Studie: Voeding & Gezondheid aan Wageningen University. 

Elianne's reis

Als kind wilde ik archeoloog, motivational speaker of schrijver worden. En ik ben nog aardig in de buurt gekomen ook. Ik graaf en onderzoek: hoe werken dingen? Waar komen ze vandaan? Ik prikkel en motiveer: hoe krijg je mensen in beweging? En ik krabbel er ook nog het een en ander over op. Missie geslaagd.

Mijn interesse voor hoe we doen en denken ontstond al vroeg. Ook door mijn eigen ervaringen met het leven. Zo verloor ik mijn vader op mijn 14e aan depressie en worstelde ik zelf met de ziekte. Verder kwam ik uit de kast, gooide ik een ongezonde leefstijl om en viel ik 18 kg af. Ook waren er de nodige uitdagingen in de liefde en plopten drie jonge kinderen op in mijn leven (geweldig – en intens..). Allemaal ervaringen die me de kans boden om te oefenen met leven en die me hielpen een krachtige mindset te ontwikkelen.

Dit alles heeft geleid tot een enorme drive in mij. Een drive om mezelf te ontwikkelen. Elke dag is voor mij een kans om te groeien als mens en een kans om mijn tijd en energie te besteden aan de dingen die er echt toe doen. En om anderen te helpen dat ook te doen.

Vol en vanuit jezelf leven is waar het voor mij om draait. Leven met je hoofd erbij, omdat dat richting, creativiteit en diepgang brengt. En leven met je hart. Want daarmee kun je diep voelen, genieten en verbinden.

Anneke's reis

Als klein kind werd me vaak gezegd: “Wat heb jij een tomeloze energie”. En dat is nog steeds zo. Ik zit vol energie en ben altijd nieuwsgierig en enthousiast naar nieuwe dingen. Ik kon als kind ook eindeloos doorgaan als ik echt iets heel leuk vond.

Al vroeg wist ik het: ik wil mensen beter maken en dokter worden. Gezondheid van mensen intrigeerde me, en nog steeds. Hoe werkt het lichaam? Hoe werkt gedrag van mensen? Hoe zitten zij zichzelf en soms ook anderen in de weg? Deze laatste vraag heeft me geïnspireerd om een opleiding tot coach te volgen. Ik wil mensen helpen kijken wat er aan de hand is. En ze vervolgens helpen om te leren en veranderen.

Ook ik heb in mijn leven worstelingen doorgemaakt die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Gepest op de basisschool, moeite met mijn geaardheid, een eetprobleem, mijn moeder aan kanker verloren, mijn tweede kindje verloren bij 36 weken zwangerschap en een echtscheiding. Al deze lastige ervaringen hebben me veel geleerd en vooral veel kracht en groei gegeven. Ik ben dankbaar voor het leven, dat in mijn ogen altijd ruimschoots halfvol is.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

3 vragen om jezelf iedere ochtend te stellen voor een geweldige dag

Bewust en met richting leven? Elke dag groeien als mens? Dan wil je deze drie krachtige vragen niet missen.

Door je e-mailadres in te vullen geef je ons toestemming om je nieuwe inzichten en tips te e-mailen en ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. We delen je gegevens niet met derden.

blij poppetje met brandend lampje
MindMemo

Wekelijks nieuwe inzichten voor een betere mindset?