fbpx

Privacy

jouw bescherming is belangrijk

Your MindMoves en je privacy

Het beschermen van je privacy vinden we erg belangrijk bij Your MindMoves. Op deze pagina vertellen we graag hoe wij dit doen.

Je ervaring op Your MindMoves is ontwikkeld volgens ‘Privacy by default’. Dat wil zeggen dat we geen persoonsgegevens vragen, oogsten of opslaan tenzij jij er zelf voor kiest iets met ons te delen.

Wanneer je Your MindMoves.nl bezoekt wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kunnen wij de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd. Je communiceert met de server via een beveiligde SSL verbinding.

Je kunt Your MindMoves gebruiken zonder verdere gegevens aan ons te verstrekken.

Indien je – naast lezen van artikelen – gebruik wilt maken van verdere producten en diensten op Your MindMoves, is het vaak noodzakelijk om enkele gegevens te delen (zoals je email adres). Hieronder leggen we uit hoe met deze gegevens omgaan.

Reacties achterlaten, formulieren invullen of berichten versturen

Wanneer je een reactie achterlaat onderaan een artikel wordt naast je naam, email adres en het bericht dat je deelt je IP adres opgeslagen. We gebruiken IP adressen alleen in het geval van misbruik. Je IP adres wordt na 14 dagen gewist uit het systeem.

We bewaren je email adres in reacties maximaal 1 jaar. Dit doen we om ervoor te zorgen dat al je toekomstige reacties niet gekeurd hoeven te worden en direct op de site verschijnen, en omdat we zo eventueel contact kunnen opnemen in geval van een persoonlijke vraag of klacht.

Door een reactie te plaatsen ga je ermee akkoord dat we je naam en bericht publiceren op de website. Deze gegevens kunnen geïndexeerd worden door zoekmachines. Indien je je reactie wilt laten verwijderen kun je ons een bericht sturen.

Reacties die worden geplaatst op andere platforms (YouTube, Facebook, Instagram, etc.) worden verwerkt volgens de bijbehorende privacy verklaring.

Als je ons een email stuurt bewaren we je bericht maximaal 5 jaar in onze mailbox, zodat we je goede service kunnen bieden als je ons in de toekomst mailt.

 

Nieuwsbrief ontvangen

We versturen de Your MindMoves nieuwsbrief regelmatig, met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief kun je je afmelden door middel van de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail.

Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Aanschaf producten of diensten op Your MindMoves.nl

 

Wanneer je een product of dienst bestelt bewaren we je IP adres opnieuw maximaal 14 dagen, om misbruik te kunnen voorkomen. Omdat we voornamelijk virtuele producten verkopen, en sommige mensen hun E-Books of Online cursus kwijtraken, bewaren we je bewijs van betaling 7 jaar.

Dit bewijs bevat je naam en het email adres dat je gebruikte tijdens je bestelling. Zo kunnen we je altijd verder helpen als je in de toekomst opnieuw toegang wilt tot een product dat je hebt gekocht.

Indien je een bestelling niet succesvol afrondt worden je gegevens na 90 dagen verwijderd, voor het geval je in de tussentijd nog hulp nodig hebt.

Tijdens het afrekenen van een product kom je op de website van Mollie terecht. De persoonsgegevens die je hier deelt worden uitsluitend gedeeld met Mollie en/of je eigen bank. Hier lees je hoe Mollie met deze gegevens omgaat.

We doen ons best om je privacy te waarborgen. Maak je je zorgen om je privacy of heb je er geen goed gevoel bij? Dan raden we je aan om ons een email te sturen: info@yourmindmoves.nl

 

Het delen van gegevens

We houden je gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder ons toezicht op webservers binnen de EU. Soms zijn we genoodzaakt om gegevens (zoals je IP adres) te delen met derden in verband met veiligheid of het kunnen leveren van diensten. Denk hierbij aan bedrijven als Google en Cloudflare of ZZPers die werken in het Servicenest of meehelpen met het onderhoud aan de server.

We delen nooit meer gegevens dan nodig is om een dienst te leveren. We delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving, volgens een verwerkingsovereenkomst en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.

 

Tot slot

Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens en voorkeuren bij Your MindMoves in te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.

Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens op Your MindMoves kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je er met ons niet uit komt.

Heb je vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens op Your MindMoves? Neem contact met ons op via dit formulier of het onderstaande emailadres.

 

Your MindMoves

info@yourmindmoves.nl

Utrecht

Laatst bijgewerkt: maart 2019

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

MindMemo

Wekelijks nieuwe inzichten voor een betere mindset?