fbpx
Proefsessie life coaching? Mail naar info@yourmindmoves.nl!

Workshop 21 november 2019

Hoe daag je jezelf uit?*

*Terwijl je in de flow blijft

Een marathon lopen. Een nieuwe taal leren. Een andere baan nemen.

Vraag iemand wat een uitdaging is, en je krijgt vaak dit soort antwoorden. Niets mis mee. Maar hoe kun je verder kijken dan dat? Op welke manier kun je groeien en wijzer worden door uitdagingen zonder dat stress de boel overneemt? En heb je uitdagingen weleens bekeken vanuit het licht van allerlei verschillende levensgebieden, in plaats van de klassieke sport- en werkuitdagingen?

Plus: hoe daag je jezef terwijl je in de flow blijft? Zonder verveling, zonder paniek. En zonder het gevoel dat het nooit goed genoeg is..

Uitdagingen zijn een interessant verschijnsel. En vooral: oh zo de moeite waard om energie in te investeren, omdat ze de snelweg naar verdieping, geluk, gezondheid en succes zijn. Mits je het op de ‘gezonde’ manier doet natuurlijk.

Workshop met diepgang

Kom daarom naar onze workshop, waarin je inzichten en inspiratie krijgt om jezelf op een gezonde manier uit te dagen en de vruchten daarvan te plukken. Wij vertalen enkele wetenschappelijke ideeën naar een hands-on aanpak waar jij iets aan hebt in je dagelijks leven. En jij krijgt oefeningen die je kunt toepassen in je eigen leven.

Een portie kennis, inspiratie & interactie dus. Voor wie wel houdt van wat uitdaging in mindset en doen.

  • 21 november
  • 19.30 - 21.30
  • Prijs: wat je het zelf waard vindt (achteraf betalen)
  • Locatie: Utrecht (Kromme Nieuwegracht 3-5)
hond zwemt naar overkant water
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

MindMemo

Wekelijks nieuwe inzichten voor een betere mindset?